Stauning/Dejbjerg U&I

2021


STAUNING/DEJBJERG 60 PLUS
Beretning 2021

60PLUS andet år var stadig præget af Coronaen. Vi holdte dog fast på vores onsdage-gå/hygge/snakke ture med et godt antal medvirkende, lidt afhængig af vejr og vind, men ofte nær de 35 deltagende. Der er ingen tvivl om, at disse onsdagsture er meget populære, noget som folk ser frem til hver uge. Det, at det medlem af udvalget der har planlagt en gå-tur selv har gået den før den fælles tur, betyder meget.
Vi har haft flere tilmeldinger af nye medlemmer – det skyldes uden tvivl at folk hører om os fra allerede tilmeldte medlemmer. Vi havde ved årets slutning 66 personer – dvs husstande på vores mailing liste. Vi sender mails til alle regelmæssigt med informationer om arrangementer, for det meste gå-ture, men også om andre ting, som vore medlemmer kan have glæde af.
To arrangementer med sangaftner med Erik Sommer og Willy Egmose fik stor tilmelding, men desværre var det kun Erik Sommers aften, vi kunne holde, hvorimod aftenen med Willy blev udskudt til d. 11. maj 2022 på grund af coronaen.
Vores 2020 Julefrokost blev aflyst pga Coronaen, men vi arrangerede en ’Sommer Jule Frokost’ den 16. juni 2021 Der. var 42 tilmeldte og vi havde en dejlig eftermiddag i Spejderhuset i Stauning. Det dejlige sommervejr gjorde dagen endnu bedre.
Men Julefrokost skulle vi have, så den 8. december blev det så til en rigtig Julefrokost på Havnen. Flemming fra Restaurant Stauning Havn havde tilbudt os deres store Julebuffet for kr. 150 allerede i 2020 og han holdt den pris til frokosten den 8. december.
2021 har været et godt år for Stauning-Dejbjerg 60 PLUS. At vi har kunne fortsætte med vore onsdagsaktiviteter skyldes uden tvivl, at de forgik udendørs og at alle holdt (måske en efterhånden indgroet refleks) afstand.

Stauning 15. marts 2022
Erik Petersen

Hovedsponsor


Tilmelding og betaling 
Besøg vores side
Stauning/Dejbjerg U&I | Skrænten 7, Dejbjerg | 6900 Skjern | Tlf.: 25382631 | mail: formand@uogi.dk