Stauning/Dejbjerg U&I

2022


Årsberetning gymnastikudvalget 22-23: 
 

Året 2022 har været et rigtigt godt og spændende år for gymnastikafdelingen. 
 

For det første kunne vi afvikle både lokalopvisning og Dejbjerglund Stævnet, selvom det blev flyttet til april. 
 

Vores lokalopvisning var for første gang opdelt i de mindste børn i Stauning og resten af holdene i Dejbjerg. To forskellige dage. Det fungerede fint, men der mangler måske fællesskabsfølelsen for de mindste børn og ikke mindst deres forældre. Hvis de skal føle sig som en del af noget større skal de være med til den ”rigtige” opvisning. 

 

Sommersæsonen havde nogle få børnehold, men ingen ungdomshold eller voksenhold, da de gymnastikinteresserede også gik på landsstævnehold. 

 

Den nye sæson 22-23 blev skudt i gang med en aften med God-aften-aktiv. Det var en succes, men der er plads til mange flere deltager. 
 

Sæsonen startede med mange hold og et håb om, at børnene nu ville komme til gymnastik. Men årgangene er små og ikke alle har lyst til at gå til gymnastik, så derfor blev vi nødt til at slå nogle hold sammen for at kunne gennemføre dem.  

Bl.a. måtte både tøsepower og jumpboys udelades, og blev slået sammen med Max. Drenge- og pigespring. 

Derudover var der ikke nok på træningsholdet 25 +, men til gengæld er der over 40 på fysioterapeutisk træning, Så måske der bare ikke var et behov. 
 

Turbodrenge og piger kører vi meget sammen, da der er ikke så mange børn, men der er alligevel kommet flere til i løbet af året og nu er der 31 børn i alt, fordelt på 11 drenge og 20 piger. 

Lige nu glæder vi os til forårsopvisningen, og vi har i år inviteret sprinterne som gæstehold. Det glæder vi os til at se. 
 

Tak til gymnastikudvalgets medlemmer for at gøre en stor arbejdsindsats og tak til alle vores instruktører for uge efter uge at stå og gøre en forskel for alle vores gymnaster – store som små. - Og til sidst tak til Stauning Dejbjergs bestyrelse for altid at bakke os op. 

Mvh.
Gitte Lykke Christiansen
Formand, Gymnastikudvalget
Stauning-Dejbjerg U&I

Hovedsponsor


Tilmelding og betaling 
Besøg vores side
Stauning/Dejbjerg U&I | Skrænten 7, Dejbjerg | 6900 Skjern | Tlf.: 25382631 | mail: formand@uogi.dk