Stauning/Dejbjerg U&I

2022


STAUNING-DEJBJERG 60+
Beretning 2022

Sd60+ har nu eksisteret i  3 år og er for alle over 60 år.  Ved det indledende møde i 2020 kom der mange gode forslag til aktiviteter på bordet. Det har dog efterflg vist sig,  at det primært er gåture der er mest interesse for, hvorfor det er hvad vi har beskæftiget os med.

Vi har dog også haft et par aftener med undervisning i hjertemassage og hjertestarter, men det har der heldigvis ikke været brug for.

Et par foredrag og besøg på Lokalarkivet og Ucrs ( Skjern tekniske skole) har også været på programmet.

Hver onsdag kl. 10 bortset fra juli måned har vi arrangerede gåture forskellige steder i kommunen. Turene har typisk en længde på 2,5-5 km, så alle kan være med. Det er jo også vigtigt, at kunne nå hjem til frokost. På turene medbringes kaffe mm og hvis vi er heldige er der også en lokal medlem som kan fortælle lidt spændende om det område vi går i. Vi oplever også, at flere som har boet i området i en menneskealder, aldrig har været enkelte af de steder som vi kommer i, men det er jo tit sådan, at det der er nærmest får man ikke set.

Een gang om året planlægges en større udflugt. Sidste år var vi omkring 50 personer med på en guidet tur til Mandø incl. frokost. Derudover holder vi en årlig julefrokost og nogen gange en fælles frokost før ferien i juli.

Derudover hjælper udvalgsmedlemmerne UogI med afholdelse af sang- og musikaftener.

Medlemsgebyret er pt 175 årligt, men det beløb får man faktisk retur hvis man deltager i den årlige udflugt og julefrokost, da vi giver tilskud til dette, så bare meld jer ind. Selv om vi allerede er 63 medlemmer er der plads til flere

Mvh. Hc Hovgaard
Formand, SD60+
Stauning-Dejbjerg U&I

 

 

Hovedsponsor


Tilmelding og betaling 
Besøg vores side
Stauning/Dejbjerg U&I | Skrænten 7, Dejbjerg | 6900 Skjern | Tlf.: 25382631 | mail: formand@uogi.dk