Stauning/Dejbjerg U&I

Koncert med Martin Kanstrup


yesUDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGTyes

Kom med til en underholdende aften i selskab med med MARTIN KANSTRUP i Dejbjerglund Efterskoles Kultursal.
Stauning-Dejbjerg U&I byder indenfor til en fantastisk aften, og der er, hvis det ønskes, mulighed at købe spisning inden showet starter kl. 20.00
Billetter og spisning bestilles via: https://www.billetsalg.dk
Billetpris:
Spisning før show: 165 kr. (Start kl. 18.00)
Show: 165 kr. (Start kl. 20.00)
Dørene til Kultursalen åbner kl. 19.30.
 
Hvem er Martin Kanstrup?
Martin Kanstrup begyndte for få år siden at uploade små videoer op på sin facebook og har på kort tid fået mere end 30.000 følgere på sin side. Telefonen begyndte at ringe med forespørgsler og Martin Kanstrup har i 2022 solgt over 4500 billetter i kulturhuse, spillesteder og forsamlingshuse med sit show ”Thybo or not Thybo”
Entertainer, troubadur og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker Martin Kanstrup fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.
Kanstrup tager dig med på ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv
Du vil opleve fællessang, sjove anedoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.
Så velkommen ind i en Thybo`s univers. Velkommen til Martin Kanstrup.

Hovedsponsor


Tilmelding og betaling 
Besøg vores side
Stauning/Dejbjerg U&I | Skrænten 7, Dejbjerg | 6900 Skjern | Tlf.: 25382631 | mail: formand@uogi.dk